Tabelltips 1.divisjon 2021

Foran årets sesong i 1. divisjon har vi sammen med Kvinneidrett.no følgende tabelltips.

1. Røa
Virker bunnsolide og til tross for flere ut, så har de fått inn godt med spillere også. Laget er solide i alle ledd og bør på papiret gå greit gjennom sesongen og rykke opp igjen.

2. Åsane
Beholdt stammen og har en stor og jevn tropp som vil være med på å prege divisjonen i år. Vi tror det holder til kvalifiseringsplass.

3. ØHIL
Det er alltid nesten med ØHIL. De kjemper i toppen hvert år, men sliter med å ta det siste steget. Det blir nok fort en ny sesong i toppen, men uten å ta steget på opprykk.

4. Amazon Grimstad
Virker sterkere enn i fjor til tross for tapet av Cathrine Dyngvold. Laget vil nok spille jevnt mot de fleste og kan ta poeng fra alle. Vi tror de vil kjempe i toppen, men at det akkurat ikke holder.

5. Hønefoss
Byttet trener foran sesongen og det vil nok ta litt tid før ny spillestil setter seg. Har beholdt Silje Nyhagen og det er meget viktig for klubben.

6. Medkila
Mistet kaptein Ida Fossem og det vil være et tap, men klart å re-signere Hanne Larsen i målet. Laget er solid, men har haltet litt i oppkjøringen, så vi tror det blir noen plasser ned fra fjorårets andreplass.

7. Fløya/TIL2020
Fløya og Tromsø har slått seg sammen og har således flere spillere å plukke fra. Det ser ut til å ha gitt de et løft og med en spiller som Synne Raa inn har de et lag som kan slå godt fra seg og heve seg fra i fjor.

8. KIL/Hemne
Laget har mye kontinuitet og er et lag som er vanskelig å slå på bortebane. Vi tror det blir en sesong på nedre halvdel, men at de kaprer en sikker plass.

9. Grei
Fått inn mye nye spennende spillere samtidig som noen har gått ut. Tine Celine Karstensen står frem som den sterkeste signeringen, men laget skal settes sammen og lagene i divisjonen er meget sterke konkurrenter.

10. Fart
Har mistet Natalie Granvang Nilsen og det vil være et stort tap. Fått inn flere spillere på lån som kan bli viktige, men totalt sett virker troppen til Fart svakest av de i 1. divisjon og dermed tror vi de ender sist.

PS! Tipset er et tips i samarbeid med Kvinneidrett.no. Hele begrunnelsen for tipset kan leses HER.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s